Home
Producten
Toepassing
Werking slangenpompen
Support/Contact
 

 

Overzicht Masterflex Industriële Proces slangenpompen:
0,01-26 liter/minuut

Masterflex I/P slangenpompen zijn uitermate geschikt voor processen met een hoog debiet voor industriële en sanitaire toepassingen. De Masterflex I/P range kent acht verschillende aandrijvingen en drie verschillende pompkoppen. Er zijn zes verschillende slangmaten in twintig verschillende slangformuleringen beschikbaar. Het maximale debiet bedraagt 26 L/min.
 
Masterflex I/P Fixed-Speed DriveRobuuste vast toerental slangenpomp aandrijving met instelbare draairichting. Laag en hoog toerig model beschikbaar.
Maximaal debiet 18 L/min.

Masterflex I/P Precision Variable-Speed Modular Drives


Eenvoudige pompaandrijving met LED display voor weergave van het toerental. Instelbare draairichting en extern aanstuurbaar.
0,036 - 26 L/min.
Klik hier voor meer informatie.

Masterflex I/P Precision Variable-Speed Washdown Modular Drives with Wall-Mount Controller

Eenvoudige pompaandrijving met LED display voor weergave van het toerental. Instelbare draairichting en extern aanstuurbaar.
0,036 - 26 L/min. IP66
Klik hier voor meer informatie.

 
Masterflex I/P Brushless Process Drive

Compacte slangenpomp aandrijving voor het nauwkeurig verpompen van vloeistof bij een hoog debiet. Digitaal display en draairichting indicator. Afdichting volgens IP-55.
0,2 - 26 L/min.

Masterflex I/P Brushless Process Drive With Remote Input/Output

Compacte slangenpomp aandrijving voor het nauwkeurig verpompen van vloeistof bij een hoog debiet. Digitaal display en draairichting indicator. Afdichting volgens IP-55. Extern aanstuurbaar.
0,2 - 26 L/min.

Masterflex I/P Variable-Speed Modular Digital Dispensing Drives

Pompaandrijving met LCD display voor weergave van het toerental, volume en tijd dosering. Instelbare draairichting en extern aanstuurbaar.
0,0006 - 26 L/min.
Klik hier voor meer informatie.

 
Masterflex I/P Variable Speed Washdown Modular Digital Drive with Wall-Mount Controller

Pompaandrijving met LCD display voor weergave van het toerental, volume en tijd dosering. Instelbare draairichting en extern aanstuurbaar. IP66
0,0006 - 26 L/min.
Klik hier voor meer informatie.

 

Masterflex I/P Digital Brushless Process Drives


Nieuw: Leverbaar met RVS en Powder coated behuizing. Zeer geschikt voor cleanroom/productie zoals farma en voeding: IP66. 0,0006 - 26 L/min.
Klik hier voor meer informatie

Masterflex I/P Air-powered Pump Drive


Perslucht aangedreven slangenpomp aandrijving voor het verpompen van vloeistoffen waar elektriciteit niet voor handen is of niet veilig is. Het toerental is te regelen door de druk te variëren. Voldoet aan ATEX Zone 2 omgeving. 0,6 - 26 L/min.

 
Masterflex I/P Digital Brushless Process Drive

Sanitaire slangenpomp aandrijving met 316-RVS behuizing. Zeer geschikt voor cleanroom/productie omgeving. Afdichting volgens IP-66. Slimme doseer functies. Extern aanstuurbaar. 0,01 - 26 L/min.