Home
Producten
Toepassing
Werking slangenpompen
Support/Contact
 

 

Overzicht Masterflex Industriële Batch/Transfer slangenpompen: 0,67-37 liter/minuut

De Masterflex B/T slangenpompen zijn de grootste pompen in het Masterflex slangenpomp programma. Het maximale debiet bedraagt 37 L/min.


Masterflex B/T slangenpompen beschikken over een geïntegreerde Rapid-Load pompkop. Deze Rapid-Load pompkop maakt slangverwisselen t.o.v. andere slangenpompen in dit segment zeer eenvoudig. De pompkop kan met de hand (zonder gereedschap) geopend worden en leent zich uitstekend voor technieken zoals clean in place (CIP) en steam in place (SIP). Lees hier verder.

 
Masterflex B/T Fixed Speed Pump System

Robuuste vast toerental slangenpomp. De pomp heeft een instelbare draairichting. Maximaal debiet: 30,7 L/min.

Masterflex B/T Variable Speed Pump System

Eénvoudig slangenpompsysteem voor het voor het verpompen van vloeistoffen bij een hoog debiet. De pomp heeft een instelbare draairichting en instelbaar toerental. 0,67 - 37 L/min.

Masterflex B/T Modular Digital Pump System

Gekalibreerd vloeistof verpompen bij een hoog debiet of nauwkeurig doseren van grote volumes. Separate bediening, bedien de pomp op afstand. Extern aanstuurbaar. 0,67 - 37 L/min.

 
Masterflex B/T Air-powered Pump System

Perslucht aangedreven B/T slangenpompsysteem voor het voor het verpompen van vloeistoffen bij een hoog debiet waar elektriciteit niet voor handen is of niet veilig is. Geschikt voor ATEX Zone 2 omgeving. Het toerental is te regelen door de druk te variëren. 1,9 - 37 L/min.