Home
Producten
Toepassing
Werking slangenpompen
Support/Contact
 
 

Metrohm Belgium, at your service !

Op slechts 5 minuten van hartje Antwerpen te Linkeroever bevindt zich één van de belangrijkste spelers van analyseapparatuur: Metrohm Belgium. 

Door onze jarenlange ervaring, zowel in pH meting, titratie, waterbepaling (via KF titratie), ion chromatografie, process analyse als in de analyse van zware metalen door VA, kunnen wij u een brede waaier van meetapparaten aanbieden.

Sinds 1997 zijn we ook officiële verdeler van Cole-Parmer met onder meer de peristaltische pompen van Masterflex. Met Metrohm Autolab, een dochterbedrijf van Metrohm, bieden wij u gespecialiseerde elektrochemische apparatuur.

Metrohm Belgium geeft applicatieve ondersteuning en dienst na verkoop voor al deze Metrohm producten.

Als klant kunt u bij ons rekenen op productspecialisten die u bijstaan bij de keuze van uw labomateriaal. Voor zowel advies rond nauwkeurigheid, reproduceerbaarheid van resultaten, of opties rond automatisering en dataverwerking kan u bij hen terecht.

De perfecte werking van uw aangekochte toestellen wordt gegarandeerd door onze service-ingenieurs. Die worden systematisch bijgetraind in het moederbedrijf Metrohm AG in Zwitserland. Uw producten worden op basis van IQ OQ voorschriften geïnstalleerd. De controle van deze toestellen wordt uitgevoerd volgens strikt omschreven procedures.

Voor een optimalisatie voor uw analyseaanpak kunt u vertrouwen op onze applicatie-ingenieurs. Zij maken gebruik van innovatieve toestellen in een perfect uitgerust applicatielabo.

Metrohm onderhoudscontracten bieden u jarenlange garantie op probleemloos werken. Metrohm Belgium benadrukt dus een optimale, professionele service die onze klanten erg appreciëren.

> Contacteer ons